07-02-2019 /

Danmarks bedste akvarium 2019

Danland og Dancenter har i november-december 2018 endnu engang gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt sine feriegæster i Danmark og Tyskland.

Spørgsmålene gik ud på hvad de syntes om et udvalg af de mange attraktioner i Danmark. Flere end 7.400 deltog i undersøgelsen. Nordsøen Oceanarium var en af de 7 nominerede i kategorien ”bedste Akvarium” Nordsøen Oceanarium vandt også prisen sidste år. I forbindelse med afstemningen kunne gæsterne skrive en kommentar, og Magnus Bang fra DanCenter har offentliggjort nogle af dem:

· Usædvanlig spændende med alle de forskellige fisk, det store akvarium er helt unikt. Flotte mindre akvarier, alt flot arrangeret.

· Imponerende sted. Virkelig spændende. Der kan man bruge mange dage.

· Fantastisk sted. Dejlige omgivelser. Professionelt drevet og meget vidende personale

· Det store akvarium er SÅ fantastisk. Det er en lise for sjælen at sidde og kikke på det. Og den fortællende dykker er topklasse.

 

 

Hvad kan Nordsøen Oceanarium bruge denne flotte pris til?

Marketingchef Sylvia Berglund er begejstret for prisen: ”Det er et skulderklap, at vi blandt de mange attraktioner der er, har fået så høje karakterer og fine tilbagemeldinger. At vi igen kan kalde os Danmarks bedste akvarium, er jo helt fantastisk. Vi kan bruge prisen til at tiltrække flere gæster til vores attraktion. Andre gæsters meninger betyder meget for forbrugerne”.

Sommeren 2018 åbnede første del af akvariets store satsning: ”Nordsøens Jægere” der handler om fødekæden. Den indeholder Skandinaviens største LED-skærm og en helt ny interaktiv sæludstilling. Anden etape af den store udstilling åbner i juni 2018, med blandt andet 3 unikt udformede akvarier i 2 etager.

”Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af vores attraktion, så vores gæster i alle aldersgrupper er garanteret en god oplevelse ved at besøge Nordsøen Oceanarium. Vi laver nye oplevelser for vores gæster hvert år, og personalet gør en kæmpe indsats for at formidle om livet i Nordsøen. Jeg er overbevist om, at det arbejde afspejles i denne fine kåring som Danmarks bedst akvarium” udtaler direktør Karl Henrik Laursen.

Kontakt:

Direktør Karl Henrik Laursen, mobil 40 48 93 92

Marketingchef Sylvia Berglund, mobil 20 51 59 93

Læs om konkurrencen og de øvrige vindere her:  https://www.dancenter.dk/danmarks-bedste-attraktion/