Det sker /

Årets gang på Nordeuropas største akvarium

Udover det spændende dyreliv i vores akvarier, sker der selvfølgelig en masse forskelligt i løbet af et år. Herunder kan du se en oversigt over de begivenheder, der finder sted.

Aktivitetsoversigt

 

uge 35-40 Ocean View (backstage Oceanarium) og Backstage holder åbent hver dag. Krabbekysten holder åbent i weekender. Ravjagt, Ship ó Hoy og vandkassen har åbent hver dag. Daglige fodringer hver dag. 
Fra 9. oktober

 

”Nordsøen i forandring” tager gæsterne med på en geologisk og klimatologisk rejse. Her kan du både finde ud af hvordan Nordsøen har ændret sig over tid, hvilke dyrearter der har forsvundet og hvilke der er kommet til.  Vi arrangerer guidede ture ved akvarierne, og stiller udfordrende spørgsmål og man kan se et 30 kg tung tunfiskhoved!

Der bliver arrangeret kreativt værksted for de yngste gæster, og så har vi naturligvis alle de faste aktiviteter såsom fodringer, ravjagt, finhvalskelettet og Hvalforskerhytten! 

Se det fulde program her.

Mere end bare fisk

Vidste du, at Nordsøen Oceanarium også afholder koncerter og andre spændende arrangementer? Vi lægger for eksempel hus til Årets Sild-konkurrencen, hvor restauranter fra hele Danmark konkurrerer om at lave den bedste gammeldags marinerede sild. Flere gange om året har vi også koncerter med forskellige kunstnere. Du kan læse mere om de spændende begivenheder hos os under arrangementer.