Det sker /

Årets gang på Nordeuropas største akvarium

Udover det spændende dyreliv i vores akvarier, sker der selvfølgelig en masse forskelligt i løbet af et år. Herunder kan du se en oversigt over de begivenheder, der finder sted.

Aktivitetsoversigt

Fra 15. oktober Finhvalen fra Blokhus strand. Oplev skelettet af den 17,4 meter lange finhval, der strandede ved Blokhus i februar 2016. Du kan lære mere om, hvorfor finhvalen strandede, hvor gammel den var og hvordan de mystiske finhvaler lever i naturen.
Fra 10. okt - 30. dec TEMA: "Skeletterne ud af skabet".
Har fisk et skelet? Hvad er forskellen på benfisk og bruskfisk? Har sæler og hvaler en gang været landlevende dyr? Disse og mange flere spørgsmål får du svar på når vi skræller det hele ind til benet!
10. september Fiskens dag. Lørdag den 10. september er det Fiskens Dag, som er fiskeproduducenternes egen højtidsdag. Fiskens Dag fejres over hele landet og selvfølgelig er Nordsøen Oceanarium med. Hele familien er inviteret til sjove og lærerige oplevelser med fisk som mad i fokus. 
7. juli  Sælfødsel. Den 7. juli blev det nyeste medlem af de spættede sæler født. Moderen Maria klarede fødslen fint, og det gik meget hurtigt. Den lille ny er en hun.

Mere end bare fisk

Vidste du, at Nordsøen Oceanarium også afholder koncerter og andre spændende arrangementer? Vi lægger for eksempel hus til Årets Sild-konkurrencen, hvor restauranter fra hele Danmark konkurrerer om at lave den bedste gammeldags marinerede sild. Flere gange om året har vi også koncerter med forskellige kunstnere. Du kan snart læse mere om de spændende begivenheder hos os under arrangementer.