Aktiviteter /

Vil du fodre vores sæler?

Som gæst hos Nordsøen Oceanarium Lørdag d. 16. og søndag d. 17. december har du en helt unik mulighed for at vinde konkurrencen om, at få lov til at fodre vores legesyge sæler.

Alle besøgende på disse dage, har nemlig mulighed for at deltage i konkurrencen, som foregår på følgende måde: Du udfylder en kupon med dit navn og telefonnummer og afleverer den i vores butik ved ankomst. Der er to vindermuligheder begge dage: fodringen kl. 11 eller fodringen kl. 15. (du kan selv vælge om du vil have et lod med til begge fodringer eller kun den ene)

Vinderen af deltagelse i fodringen kl. 11 vil blive annonceret over højttalerne ca. kl. 10.30, mens vinderen af deltagelse i fodringen kl. 15 bliver annonceret over højttalerne ca. kl. 14.30. 

Umiddelbart efter annonceringen af vinderen, vil denne modtage introduktion til hvordan fodringen kommer til at fungere og få lov til at hjælpe med at gøre foder klar, inden det går løs. Fodringen bliver naturligvis tilpasset alt efter hvem der vinder, så du får den oplevelse der passer bedst til dig. 

Spar 20% på entrebilletten til denne weekend. Køb din billet her.