Tag børnene med på eventyr

Børnebog

Nu har du muligheden for at købe vores helt egen børnebog, "Anna og Kaskelotte" om pigen Anna, der begiver sig ud på lidt af et eventyr. Bogen er stilet mod de 5-8 årige og lærer børnene om kaskelotternes liv i havet. "Anna og Kaskelotte" er skrevet af en af vores egne formidlere, Lasse Rosendahl, der specialiserer sig i at formidle til mindre børn.

Bogen er et samarbejde mellem Nordsøen Oceanarium og forskningsskibet Dana (DTU Aqua). Anna og Kaskelotte er en narrativ fortælling med et indhold, en morale og et budskab, som man kender det fra den traditionelle børnelitteratur. Det, der gør den særlig, er det faglige indhold omhandlende hvalens biologi og dens ligheder og forskelle med mennesket i centrum. Den nonfiktive del af fortællingen understøttes af flotte fotografier og skifter til smukke illustrationer, når Anna møder Kaskelotte i sin drøm ombord på skibet.

Bogen kan købes følgende steder:

- I butikken på Nordsøen Oceanarium
- Betty Mogensen, Hjørring
- Arnold Busck, Hjørring
- Bog & Idé, Hirtshals
eller på info@nordsoemail.dk

Læn dig tilbage og nyd den fantastiske historie, læst højt af forfatter Lasse Rosendahl.

Danmarks STØRSTE børnebog

Bogen bruges blandt andet i Nordsøens Skoletjeneste til de mindste børn og andre steder, hvor der sættes pris på en god og lærerig historie - herunder “Naturmødet” i Hirtshals 2017. Her blev bogen lavet i en kæmpe version og blev læst højt fra Family Scenen.

Højde: 138 cm
Bredde: 100 cm
Vægt: 23 kg

Den store version af bogen kan netop nu opleves som en del af vores udstilling