Hyggelig efterårsferie

Nyd efterårsferien på Nordeuropas største akvarium, der er fuld af aktiviteter dagen lang - både ude og inde. 

Vi indbyder til hygge, leg og læring hele efterårsferien, hvor I kan blive klogere på storfiskeri og have det sjovt imens. 

Oplev de daglige fodringer i både Oceanariet og ude ved sælerne, og gå på opdagelse i udstillingen blandt de tusindvis af fisk og havdyr. 

Nyd det kæmpe udendørsområde, hvor der både er masser af plads til leg på den store legeplads og til hygge i vores shelters, til lyden af rislen fra Emmersbækken. 

Storfiskeri - Havets Jagtmarker

Løbende vil vores udstilling blive fyldt med aktiviteter, der blandt andet fokuserer på fangstredskaber, storfiskeriet i Nordsøen og hvad der egentlig kommer med op i nettet. 

I efterårsferien skruer vi helt op for blusset - blandt andet med Familiedysten, hvor I kommer rundt i udstillingen og lærer mere om fisk og fiskeri, og kan deltage i konkurrencen om en lækker hovedpræmie fra Jesperhus Feriepark. 

Der vil også både være daglige rundvisninger, mulighed for at undersøge og artsbestemme dyr, fodringer med fokus på storfiskeri og meget mere. 

Sov med klumpfiskene
- for familier

Oplev Nordeuropas største akvarium på en helt ny måde, når I i efterårsferien kan komme på en overnatning lidt ud over det sædvanlige. 
 
Her kan I opleve fiskene, sælerne og alle de andre havdyr, når I har Oceanariet for jer selv. 
 
Sammen med vores dygtige guider lærer I dyrene at kende og er med til at klargøre foderet, inden I kommer rundt og fodrer ved nogle af akvarierne. 
 
Vi sørger for at der er aftensmad og morgenmad til jer og et sted at sove, hvor I kan ligge og kigge på fiskene, inden I falder i søvn mætte af nye oplevelser. 

Udvalgte datoer i efterårsferien: 

  • Lørdag d. 14. - søndag d. 15. oktober
  • Torsdag d. 19. - fredag d. 20. oktober

Pris: 

  • Voksen: 449,-
  • Barn (3-11 år): 349,-

Læs mere her.