Fugl, fisk eller
midt imellem

I efteråret sætter vi fokus på havfugle og deres byttedyr og levesteder. 
Vi starter efterårstemaet ud med at præsentere særudstillingen; Birds in motion, som allerede kan opleves fra starten af september. 

Løbende vil vores udstilling blive fyldt med aktiviteter, der blandt andet fokuserer på hvilke sammenhænge havfuglene og fiskenes levevis har. Vi fortæller om havfuglene ved vores fuglefjeld, og I har mulighed for at komme med på fuglesafari på udvalgte dage.

I efterårsferien skruer vi helt op for blusset - blandt andet med Familiedysten, hvor I kan udfordre hinanden i forskellige dyster i udstillingen, og samtidig deltage i konkurrencen om en lækker hovedpræmie fra B&B By the sea, Hirtshals. 

Der vil med andre ord både være tid til fordybelse, hygge, leg og læring hele efteråret på Nordeuropas største akvarium! 

Særudstilling: Birds in motion

Det er den anerkendte konservator, Erling Mørch, der står bag den imponerende udstilling af cortenstål. ”Birds in motion” er en samling af værker, der indfanger fuglenes elegante bevægelser og væsen.

Værkerne er skabt af udskårne plader af cortenstål, og udformet således at pladerne er udnyttet bedst muligt, hvor selv hulrum i pladerne skaber form.

Det er tydeligt at Erling Mørch har indgående kendskab til og forståelse af dyrenes anatomi, som i udstillingen præsenteres i skalaen 1:1. 

Oplev alt lige fra den kæmpe havørn og tranerne der nærmest er flettet ind i hinanden, til gæssene i flyvende formation og de vandrende regnspover.

Værkerne er fordelt både ude og inde.

Køb din billet på forhånd og spar penge! 

Vi glæder os til at se jer til efterårshygge, leg og læring på Nordeuropas største akvarium.