Efterårstema /

Fortidens giganter
og mærkelige væsener

Når du går tur på stranden og gør dig et spændende fund, er tidsrejsen allerede begyndt! 

Fund fra naturen kan trække spor langt tilbage i historien med alt lige fra helt friske mågefjer, over rav med insekter, fossiler fra moleret i Limfjorden og 65 millioner år gamle forstenede pindsvin. 

Når du bevæger dig rundt i særudstillingen "En Nordsøisk Tidsrejse" kan du lære meget mere om disse fortidsspor. 

Fortidens giganter og mærkelige væsener
I efteråret har vi særligt fokus på Fortidens giganter og mærkelige væsener, hvor vi fortæller om dyrelivet i havet for millioner af år siden. Hvilke dyr fandtes i havet dengang? Findes nogle af de dyr stadig? Hvilke spor har fortiden efterladt? 

I uge 42 skruer vi op for aktiviteterne og giver dig blandt andet muligheden for at træde ind i en Megalodons gigantiske gab. Du kan også grave din indre arkæolog frem og se om du kan finde dine egne fortidsfund i moleret fra Limfjorden. 

Lad efterårshyggen indtræffe, når vi tænder op for bålet for at riste skumfiduser og drikke varm kakao eller starter brændeovnen op i Hvalforskerhytten, hvor du kan varme dig ved de lune flammer. 

Mens du bevæger dig rundt i udstillingen kan du samtidig deltage i en quiz, som handler om de ting du har lært - og der er altså virkelig spændende præmier på højkant! 

Vi glæder os til at se jer til efterårshygge, leg og læring på Nordeuropas største akvarium.

Køb din billet på forhånd og spar penge!