Fantastiske Fabeldyr &
Hæslige Havmonstre

Vi kender allesammen de gamle fortællinger om Havfruer, Moby Dick og Midgårdsormen. Men hvor stammer de sagnomspundne væsener egentlig fra og hvilke af dem har afsæt i virkeligheden? 

Dét, og meget mere, udforsker vi i temaet "Fantastiske Fabeldyr & Hæslige Havmonstre", der starter lørdag d. 12. februar og kører helt frem til 6. juni. 

I alle forårets skoleferier, vil der desuden være en masse ekstra aktiviteter omkring temaet. 

Slip fantasien fri...

...og lad dig opsluge af historierne om de fantastiske fabeldyr og hæslige havmonstre, som pryder hele udstillingen. 

Følg Midgårdsormen, som slanger sig rundt gennem hele udstillingen og guider dig på rette vej, til at finde de rigtige svar i quizzen "Havmonstre - Fup & fakta". Hvor godt har du egentlig styr på de sagnomspundne væseners verden? Hovedpræmien er en overnatning på Montra Skaga Hotel for 2 voksne og 2 børn. 

Du kan også dykke ned i dybet med Bibianas fantastiske udstilling om dybhavsfisk - en sanselig oplevelse med lyd- og lysinstallationer, floureserende illustrationskunst, kæmpemæssige fangearme og tentakler, samt en stor, blød lygtefisk. 

Træd ind i Megalodonens gigantiske gab og mål på egen krop, hvor ufattelig stor den berygtede kæmpe-haj virkelig er. 

Lad dig omkranse af Krakens meterlange arme eller gå på opdagelse blandt de smukke havfruer, den elegante enhjørning eller den mystiske sælkvinde.. 

Køb din billet på forhånd og spar penge! 

Vi glæder os til at se jer til hygge, leg og læring på Nordeuropas største akvarium.