Lørdag d. 25. april 2020, kl. 20.00) /

Koncert med Aura

Musik Under Trappen præsenterer med stolthed Aura og band. Vi havde besøg af hende i 2018, og det blev en koncert som sad på nethinden af publikum i lang tid.

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes udkraft og lydbillede lever et sted mellem Miley Cyrus og Kate Bush. 

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ultkkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde... fra "Heartbreak To Hope" og fra "Pain To Power"! 

På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust. 

Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura således: "Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med er knust hjerte skrev jeg sange i mange måneder, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om, at være ude på den anden side, sådan blev Sunshine født."

Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbum Columbine fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdere ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. "I Will Love You Monday" og "Geronimo" var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i "Top of the charts" med "Geronimo" fra hendes album Before The Dinosaurs.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommer en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden. 

Selv siger hun om touren: "Glæder mig intenst til at stå på scenen i Danmark igen, og med livet som indsats synge mine mest elskede sange. Jeg har så meget energi og et verdensklasse band med på tour. Der er følsomt, råt og nervepirrende at skulle ud og spille nye sange og fortælle historien om at gå fra pain til power og heartbreak to hope."

 

Der er mulighed for tilkøb af buffet inden koncerten fra kl. 18.00

Dørene til salen åbner kl. 19.30

 

Pris: 

Billet til koncert: 254,- inkl. gebyr

Billet til koncert med buffet: 428,- inkl. gebyr

Køb din billet her.