Lørdag d. 9. maj 2020, kl. 20.00) /

Koncert med Jonah Blacksmith SOLO

Vi har tidligere haft besøg af denne trio, og det blev en fantastisk aften, som Hirtshals Musikforening længe har haft lyst til at gentage.

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidser af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith kommer i maj måned en tur forbi Hirtshals i en intim trio opsætning. Der bliver ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil. 

Jonah Blacksmith har de seneste år manifesteret sig, som et af de allerbedste live-acts herhjemme, og publikumskaren vokser dagligt. Blandingen af den Thy'ske lune og humor, krydret med fantastiske sange, håndspillede instrumenter og international lyd - klinger godt hos det danske musikpublikum. 

Hvor end scenen er i Vancouver eller i Hirtshals fornægter det Thy'ske ophav sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets albums tager ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv. 

På scenen i trio-format er: 
Simon Alstrup: Vokal/Guitar
Thomas Alstrup: Diverse instrumenter
Jon Kjeldsen: Banjo m.m.

Dørene til salen åbner kl. 19.30.
Der er mulighed for tilkøb af lækker buffet inden koncerten fra kl. 18.00

Pris: 
Billet til koncert: 274,- inkl. gebyr
Billet til koncert med buffet: 448,- inkl. gebyr
Køb din billet her.