Fredag d. 8. november 2019 kl. 20.00) /

Koncert med The Savage Rose

For første gang nogensinde har Musik Under Trappen lejlighed til at præsentere et band, som i danske musiktermer godt kan tituleres musikalske legender.

The Savage Rose - mine damer og herrer... selvfølgelig med utrolige Annisette Koppel i den vokale front. Bandet blev dannet tilbage i 1967 og har altså mere end 50 år på bagen. Vi snakker om et band som har mere end 25 albums i bagagen, og i den grad har været med til at forme dansk musikhistorie - og nu gæster de altså Hirtshals. Det bli'r intet mindre end betagende, fremragende - og ja - vi tror vi kommer til at mangle ord. 

Da Savage Rose's uforlignelige Hammond-legende Thomas Koppel døde i 2006, var der mange der troede, at det var lig med en opløsning af bandet, men de fortsætte - i Thomas Koppel's ånd - og heldigvis beriger de stadig et publikum der altid går hjem fra koncerterne - målløse og taknemmelige. 

Denne aften i Hirtshals leverer The Savage Rose udpluk af deres gigantiske bag-katalog, og vi håber at du vil unde dig selv denne oplevelse. 

The Savage Rose anno 2019 er:

Annisette Koppel: Vokal 
Naja Rosa Koppel: Kor
Amina Nissen: Kor
Nikolaj Hess: Piano, Hammond, Synth
Anders Holm: Trommer, perc 
Jacob Haubjerg: Bas 
Las Nissen: Guitar
Frank Hasselstrøm: Trombone, Trompet, keys.