FAQ /

Store oplevelser
i trygge rammer
- Vi passer stadig jer

Vi ved at der kan være mange spørgsmål i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor samlet svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål herunder. Har I yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at skrive en mail til os på info@nordsoemail.dk eller ringe på 9894 4188.

Coronapas

Fra fredag d. 12. november 2021, skal du igen kunne fremvise gyldigt Coronapas, for at besøge Nordsøen Oceanarium. Dette gælder alle gæster fra 15 år og opefter. 

Fremvisning af Coronapas kan ske både elektronisk og i papirformat. Se den officielle vejledning til brug af Coronapas her

Dig der er vaccineret eller er påbegyndt vaccinationsforløb
Dit Coronapas er gyldigt 14 dage efter første dosis i dit vaccinationsforløb. Herefter kan du så anvende dit Coronapas samt en gyldig entrébillet eller årskort til et besøg på Nordsøen Oceanarium. 

Dig der ikke er vaccineret
Er du ikke vaccineret, skal du i stedet kunne fremvise en negativ COVID-19-test. PCR-test er gyldig i 96 timer og hurtigtest er gyldig i 72 timer. Testen skal være gyldig ved ankomst til Nordsøen Oceanarium. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes, og kan som tidligere nævnt enten fremvises på papir eller digitalt. Det vigtigste er, at vi kan se dit navn, testtidspunktet og resultatet på testen. 

Dig der er tidligere smittet
Er du tidligere testet positiv for COVID-19, behøver du ikke fremvise en negativ test, såfremt din positive test er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammel. Du skal i så fald kunne fremvise din positive test på papir eller digitalt, og igen her er det vigtigste at vi kan se dit navn, testtidspunktet og resultatet på testen. 

Dig der er undtaget for test og Coronapas
Pr. 1. juli er nye regler trådt i kraft, for dig som er undtaget for test. Det betyder at du fremover skal medbringe dokumentation for din undtagelse. Dokumentet kan rekvireres hos din lokale Borgerservice. Læs mere her

HUSK ID
Fælles for alle er, at du skal kunne fremvise gyldigt sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID, der matcher navnet på din test eller dokumentation, medmindre du benytter appen Coronapas eller MinSundhed. 

Der tages forbehold for fejl eller ændringer i ovenstående. Tjek altid selv op på sundhedsmyndighedernes officielle retningslinjer her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan køber jeg billet? 

Vi anbefaler at du køber billet hjemmefra, for at lette flowet ved indgangen og undgå kødannelse. Køb billet her.

Når du køber billet i webshoppen skal du vælge ønsket dato og antal billetter. Hvis du ikke kan vælge den ønskede dato, er det fordi der er udsolgt af online billetter til den dag.

Billetter er kun gyldige på den valgte dato, så dobbelttjek gerne at du har valgt rigtigt, inden du gennemfører ordren. 

Når du har en gyldig onlinebillet, er du sikret adgang den pågældende dato. 

Billetter kan printes ud eller medbringes på mobilen, og skal vises ved indgangen eller scannes direkte i vores Fast Track. 

Såfremt der er andre særlige krav eller ting du skal være opmærksom på i forbindelse med billetkøb, vil det fremgå af vores webshop. 

Hvad gør I for at sikre afstand mellem gæster, hvis der fx opstår kø for at komme ind eller bestille mad? 

Den nødvendige afstand mellem gæster er markeret med "hold afstand" på underlaget alle de steder, hvor der er tendens til kødannelse.

Desuden opfordrer vi til at man altid sørger for at holde den anbefalede afstand til både andre gæster og medarbejdere. 

Hvad gør I for at sikre jeres medarbejdere? 

Vores medarbejdere er alle instrueret i at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger. 

I Café og butik er der opsat plexiglas til beskyttelse af medarbejdere ved gæstekontakt. 

Der er indsat ekstra rengøringspersonale - både i områder med og uden gæster. 

Alle ansatte bliver testet regelmæssigt og møder kun på arbejde med gyldigt Coronapas. 

Hvad har I gjort for at sikre god hygiejne og generel sikkerhed? 

Vi har indsat ekstra personale til at sørge for rengøring i løbet af dagen. Alle gæstevendte overflader og potentielt smitterisikofyldte områder rengøres hyppigt. 

Der er desuden opsat et stort antal spritdispensere rundt i udstillingen, så det altid er muligt at opretholde en god håndhygiejne. 

Alle medarbejdere overholder de gældende retningslinjer. Medarbejdere med symptomer eller begyndende sygdom, er instrueret i at blive hjemme. Desuden testes alle medarbejdere regelmæssigt og møder kun på arbejde med et gyldigt Coronapas. 

Vi passer stadig på jer.