Information om privatlivspolitik

Her kan du læse om vores privatlivspolitik.

Vi opdaterer vores privatlivspolitik – og passer fortsat godt på dine data

Hos Nordsøen Oceanarium passer vi altid godt på de data, du giver til os. Med EU’s nye persondataforordning bliver det nu nemmere for dig, at gennemskue, hvilke oplysninger vi har om dig og hvad vi bruger dem til

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er ejet og drevet af:

Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Danmark
CVR: 72989228
Tlf.: 98 944 444
Mail: info@nordsoemail.dk

Indsamling af personoplysninger

De personoplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din adresse, mail-adresse, telefonnummer, oplysninger om et online køb og om din færden på vores hjemmeside.

Det vil altid fremgå, om afgivelsen af dine oplysninger er nødvendige. Så er de markerede med en lille stjerne, som eksempelvis i vores webshop.

Vi indsamler oplysninger ved nedenstående tilfælde:

  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du køber billet eller årskort i vores webshop
  • Når du deltager i en konkurrence online eller på de sociale medier
  • Når du accepterer vores cookiepolitik
  • Når du følger Nordsøen Oceanarium på de sociale medier

Anvendelse af personlige oplysninger

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Deltagelse i konkurrencer
  • Administration af deltagerlister
  • Fremsendelse af nyhedsbrev
  • Fremsendelse af kampagnetilbud til eksempelvis årskortholdere
  • Online køb i vores webshop

Vi gør opmærksom på, at fremsendelse af nyhedsbrev og andet markedsføringsmateriale kun sker fordi du har givet os et udtrykkeligt samtykke. Dette samtykke kan du til enhver tid trække tilbage ved at trykke på linket nederst i vores nyhedsbrev.

Videregivelse af personoplysninger

Dine oplysninger gives ikke videre til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til politiet eller offentlige myndigheder. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i sager om mistanke om kreditkortsvindel.

Databehandlere

Vi får hjælp fra nogle databehandlere til eksempelvis at sende nyhedsbreve ud. Disse databehandlere har vi indgået en databehandleraftale med, der sikrer, at de kun handler ud fra vores instruks og at de også passer godt på dine data.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har et formål (punkt 3) til at behandle dine oplysninger.

Sikkerhed

Vi har implementeret de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at kunne beskytte dine data bedst muligt. Alle transaktioner på vores webshop kommer igennem 3d Secure, og derfor handler du sikkert i vores webshop.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at få rettet forkerte oplysninger eller slettet dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, såvel som du har ret til at få flyttet dem elektronisk.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over vores indsamling eller behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via post, mail eller telefon på de oplysninger, som angivet i punkt 1. Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K