Lad ekspeditionen starte hjemmefra

Scan din billet i Fast Track og spring køen over.

Køb din billet online - så er du sikret adgang!

Når du køber billet online, sparer du 10,- DKK pr. billet. Rabatten er fratrukket ved køb og kan ikke kombineres med andre rabatter. Billetten er gyldig fra købsdato og frem til d. 30.12.20.  

OBS! Der er grundet COVID-19 indført adgangsregulering.

Vi er forpligtede til at overholde regeringens retningslinjer om forsamlinger, og har som konsekvens af dette en grænse for, hvor mange gæster vi har i vores udstilling på samme tid.

Tallet er beregnet ud fra vores areal og afhænger meget af vejret, da vi har plads til flere på de dage hvor vores 6.000 m2 udeareal også kan benyttes.

Vi lukker aldrig flere end det tilladte antal gæster ind, men vores erfaring er, at det kan føles som om der er mange gæster, når alle opholder sig indendørs på samme tid.

For at undgå særligt spidsbelastede perioder, anbefaler vi at lægge besøget enten fra morgenstunden kl. 10 eller om eftermiddagen fra kl. 14.

Oplever vi trængsel i udstillingen, eller at vi nærmer os vores maksimale kapacitet, lukker vi midlertidigt for køb af billetter direkte i billetlugen, og henviser til besøg senere på dagen eller en anden dag. I disse tilfælde vil gæster med forudkøbte billetter blive prioriteret i køen og få adgang lige så snart der er plads i udstillingen igen.

Køb derfor din billet på forhånd - så er du sikret adgang!

Læs meget mere om billetkøb, adgangsregulering og vores forskellige sikkerhedstiltag her: Værd at vide - COVID-19

Du kan købe gavekort til årskort på en af de følgende måder:

Gavekort tilsendt med posten
Hvis du ønsker et fint gavekort tilsendt med posten, kan du bestille det ved at henvende dig på info@nordsoemail.dk med navn, adresse og antal gavekort til hhv. voksen og barn, eller ringe til os på 98 94 41 88 mandag-fredag kl. 8-16. Betalingen kan derefter ske via MobilePay. Bestilling på denne måde skal ske senest d. 18. december kl. 12 for at vi kan garantere, at gavekortet kan nå frem med posten inden d. 24. december.

Afhentning af gavekort
Du kan også henvende dig i vores butik og købe et gavekort direkte der. Køb på denne måde skal ske senest d. 17. december.
D. 18., 21. og 22. december kan du købe i informationen i Nordsøen Forskerpark.
Alternativt kan det også købes d. 24. december kl. 10-13, når vi holder åbent for julehygge.

Print-selv gavekort
Du kan også bestille årskort online, hvorefter du vil modtage en pdf, som kan printes og gives som gavekort, hvis du ønsker det. Vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen i mailen skal forevises ved indløsning!

Her bruger vi mundbind

Alle over 12 år skal bruge mundbind eller visir i alle indendørs områder. 

Undtagelser for brug af mundbind: 
- I vores 6.000 m2 udendørs område
- Når du sidder ned i Caféen
- Når du sidder ned foran Oceanariet

Du kan købe mundbind ved indgangen og i Caféen.