Lad ekspeditionen starte hjemmefra

Scan din billet i Fast Track og spring køen over.

Køb din billet online - så er du sikret adgang!

Når du køber billet online, sparer du 10,- DKK pr. billet. Rabatten er fratrukker ved køb og kan ikke kombineres med andre rabatter. Billetten er gyldig fra købsdato og frem til d. 30.12.20.  

OBS! Der er grundet COVID-19 indført adgangsregulering.

Vi er forpligtede til at overholde regeringens retningslinjer om forsamlinger, og har som konsekvens af dette en grænse for, hvor mange gæster vi har i vores udstilling på samme tid.

Tallet er beregnet ud fra vores areal og afhænger meget af vejret, da vi har plads til flere på de dage hvor vores 6.000 m2 udeareal også kan benyttes.

Vi lukker aldrig flere end det tilladte antal gæster ind, men vores erfaring er, at det kan føles som om der er mange gæster, når alle opholder sig indendørs på samme tid.

For at undgå særligt spidsbelastede perioder, anbefaler vi at lægge besøget enten fra morgenstunden kl. 10 eller om eftermiddagen fra kl. 14.

Oplever vi trængsel i udstillingen, eller at vi nærmer os vores maksimale kapacitet, lukker vi midlertidigt for køb af billetter direkte i billetlugen, og henviser til besøg senere på dagen eller en anden dag. I disse tilfælde vil gæster med forudkøbte billetter blive prioriteret i køen og få adgang lige så snart der er plads i udstillingen igen.

Køb derfor din billet på forhånd - så er du sikret adgang!

Læs meget mere om billetkøb, adgangsregulering og vores forskellige sikkerhedstiltag her: Værd at vide - COVID-19

Hjælp os med at passe på hinanden