Blandt klumpfisk og sæler /

Det spændende liv i Nordsøen

Nordsøen Oceanarium har eksisteret siden 1984. Dengang hed vi Nordsømuseet, og der er sket en hel del siden da, men omdrejningspunktet har altid været fisk i Nordsøen. I dag er vi én af Nordjyllands største attraktioner, og vi har spændende aktiviteter og sjove oplevelser på programmet hele året.  Vores Oceanarium, det største af vores akvarier, rummer hele 4,5 mio. liter vand og i alt rummer alle vores akvarier 6 mio. liter vand og 81 forskellige arter af dyr, der lever i Nordsøen. Vi er ikke blot det største akvarium i Jylland men også Nordeuropas og Danmarks største akvarium. Hos os kan du opleve Nordsøens liv og tage familien med på ekspedition.

Oplev Nordsøen tæt på

Ekspedition Nordsøen har 7 destinationer - til lands, til vands og helt til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen. Du bestemer selv rækkefølgen, og hvor lang tid du vil bruge på at udforske hvert sted. Det bliver en både sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Din rejse til de 7 destinationer starter ved det store 3D-kort over Nordsøen, som du møder ved indgangen. Du vil under ekspeditionen besøge de 7 destinationer som er markeret på kortet.

Destinationerne er eksempler på biotoper, der er karakteristiske for Nordsøen, og som findes mange steder i Nordsøen. Vi har nøje udvalgt disse 7 helt konkrete positioner som vi har forsøgt på bedst mulige vis at kopiere i 7 forskellige akvarier. Det vil give dig et godt indblik i hvad Nordsøen er for en størrelse, og hvad der gemmer sig der ude i det store, dybe blå.

Du kan læse mere om de 7 destinationer i menuen til højre.