Spring til hovedindhold

Fuld besætning på broen hos Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark

.


Efter nogle måneders ventetid er der nu kommet ny kaptajn på broen hos Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark.

Torsdag den 1. august blev den nye administrerende direktør, Hanne Kvist, budt velkommen til første arbejdsdag af en flok glade og forventningsfulde medarbejdere.

Hun kommer fra en 18-årig periode i Royal Greenland og afløser den tidligere direktør Karl Henrik Laursen, der efter eget ønske valgte at søge nye udfordringer i foråret.

Hanne Kvist har set frem til at starte i sit nye job i Hirtshals.

”Jeg vil gerne sige tusind tak til hele besætningen på Nordsøen Oceanarium, Nordsøen Forskerpark og Flumetank North Sea samt bestyrelsesformand Jørgen Christensen for at give mig en varm velkomst og en spændende første arbejdsdag,” siger Hanne Kvist.

Hanne Kvist har gennem sin karriere beskæftiget sig med forretningsudvikling, formidling inden for forskning og udvikling, bæredygtighed, branding og markedsføring, og hun ser frem til at starte rejsen sammen med besætningen.

”Sammen med organisationen og vores mange dygtige samarbejdspartnere glæder jeg mig til at videreudvikle forretningsgrundlaget og sætte nye ambitiøse mål til gavn for forskning- og udviklingsmiljøet, fiskeri- og akvakultursektorerne, for vores beboere og mange gæster, Hirtshals Havn og de mange virksomheder, der lever af og ved havet, som vi er tæt forbundne med,” siger Hanne Kvist.

Foruden Royal Greenland har Hanne Kvist en fortid hos LEO Pharma A/S og Coloplast Danmark A/S, lige som hun har været næstformand i bestyrelsen for Erhvervshus Nordjylland.