Det sker /

Årets gang på Nordeuropas største akvarium

Udover det spændende dyreliv i vores akvarier, sker der selvfølgelig en masse forskelligt i løbet af et år. Herunder kan du se en oversigt over de forskellige aktiviteter og begivenheder, der finder sted.

Aktivitetsoversigt 2021

Hele året

En Nordsøisk tidsrejse
Hele 2021 kommer I med på en tidsrejse rundt omkring Nordsøen, hvor fund fra naturen i området trækker spor langt tilbage i historien – helt fra de friske mågefjer over rav med insekter, fossiler fra Limfjorden og 65. millioner år gamle forstenede søpindsvin. I løbet af året vil der også være guidede ture ved kysterne i nærheden af Hirtshals.

4., 5., 11., 12., 18., og 19. september

Kl. 10.00-11.30

Se, hør og smag på Nordsøen

Oplev en helt speciel rundtur blandt nogle af Nordsøen Oceanariums mange akvarier, hvor guiden fortæller om en speciel fisk og dens levesteder i Nordsøen. 

Ved hvert akvarie er der en smagsprøve på den aktuelle fisk.

Efter rundvisningen er man velkommen til at blive på akvariet og nyde resten af dagen der. 

Billetter kan købes her.
Pris: 175,- inkl. entré, rundvisning, smagsprøver og en drik. 

OBS! Mindst 10 deltagere pr. gang. Aflyses ved for få tilmeldte.

16. - 24. oktober

Fortidens giganter og mærkelige væsener
I efterårsferien fortæller vi om dyrelivet i havet for millioner af år siden. Hvilke dyr fandtes i havet dengang? Findes nogle af de dyr i dag? Hvilke spor har fortiden efterladt? Disse og masser af andre spændende emner kommer vi omkring i efterårsferien!

November & december

Weekendaktiviteter
Hver weekend vil der være særlige aktiviteter med fokus på hygge for især de mindste gæster. Du kan blandt andet møde vores børneguider, der tager sig ekstra godt af de yngste gæster.

24. december

Juleaftensdag med julegudstjeneste og fodringer
Vi holder åbent 10.00-13.00 juleaftensdag. Her inviterer vi til julegudstjeneste og musik foran Oceanariet. Der vil også være besøg fra julemanden og fodringer i både Oceanariet og af sælerne.

26. - 30. december Julehygge
Juleferie på Nordsøen Oceanarium med hygge og aktiviteter hver dag.
  OBS: Der tages forbehold for ændringer. 

 

Mere end bare fisk

Vidste du, at Nordsøen Oceanarium også afholder koncerter og andre spændende arrangementer? Vi lægger for eksempel hus til Årets Sild-konkurrencen, hvor restauranter fra hele Danmark konkurrerer om at lave den bedste gammeldags marinerede sild. Flere gange om året har vi også koncerter med forskellige kunstnere. Du kan læse mere om de spændende begivenheder hos os under arrangementer.