Spring til hovedindhold
4.-10. klasse

Hirtshals Fiskeauktion

.
Undervisningstilbud

Besøg Hirtshals Fiskeauktion

Klassetrin: 4.-10. klasse
Pris: 900 kr. Tilbuddet er gratis for skoler i Hjørring Kommune.
Varighed: Ca. 90 minutter

Max 30 deltagere - det er muligt at have flere hold i hallen samtidig. 

Guidet rundvisning

Nordsøen Oceanariums Skoletjeneste har en særlig aftale med Hirtshals Fiskeauktion, hvor det er muligt at få et skolebesøg på auktionen. Besøg skal aftales med Skoletjenesten, der også er med som guide under auktionen. Aftalen med Skoletjenesten skal laves mindst 2 dage før besøget - generelt er det tilrådeligt at lave aftalen mindst 2 uger før. 

På besøgsdagen mødes klassen med Skoletjenesten udenfor auktionen kl. 6.45. Inden auktionen starter kl. 7, præsenterer Skoletjenesten proceduren fra fisken landes på kajen og til den forlader auktionen. Desuden gennemgåes regler for færdsel og adfærd under auktionen. Efter auktionen går klassen sammen med Skoletjenesten på en kort tur til den centrale del af havnen, hvor vi ser på forskellige fiskefartøjer. Efter aftale kan klassen følge med Skoletjenesten til Oceanariet (inden normal åbningstid).

Bemærk:
Der er max. 5 grader og ofte vand på gulvet i auktionshallen, så husk varmt tøj og praktisk fodtøj!

.

Kontakt

Skolekonsulent Kim Froulund Gøttler
Tel:. +45 9625 8719
Mobi:l +45 2051 5992
Mail: kfg@nordsoemail.dk

Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
DK - 9850 Hirtshals
Tel.: +45 9894 4444

Husk at melde dit besøg til os!

Der er obligatorisk tilmelding ved skoleklassers besøg på Nordsøen Oceanarium. Det sker for at forbedre service og informationen i forbindelse med besøget. Til gengæld tilstræber vi at alle skoleklasser får en kort introduktion til Nordsøen Oceanarium ved ankomsten.

Vær i god tid med din bestilling, hvis du skal benytte undervisning i Skoletjenesten. Skoletjenesten har normalt telefontid kl. 8-9 på skoledage. Ellers er telefonsvareren koblet på.
Du kan da enten indtale dine ønsker og bestillinger eller sende dem til os. Husk at oplyse navn, telefonnummer og/eller adresse.

Din bestilling er først gældende, når du har talt med os og modtaget en skriftlig bekræftelse.

.