Spring til hovedindhold
7.-10. klasse

Plastik i Nordsøen fødekæder

.
Undervisningstilbud

Plastik i Nordsøens fødekæder

Klassetrin: 7.-10. klasse
Pris: kr. 900,- + 55,- pr. elev for entré. Tilbuddet er gratis for skoler i Hjørring Kommune.
Max. 28 elever pr. hold
Varighed: 3 timer

På jagt efter plastik

I vådlaboratoriet undersøger eleverne prøver af frisk havvand for plankton og eventuel plastik. Makrel eller torsk undersøges for eventuelt indhold af mikroplastik. På baggrund af undersøgelsen indsamlet eleverne data, som kan sammenlignes med andre klassers data. I udstillingerne indsamler eleverne oplysninger om konsekvenser af plastikkens vej igennem Nordsøens fødenet. Afslutningsvis fremlægger eleverne deres resultater for hinanden. 

.

Kontakt

Skolekonsulent Kim Froulund Gøttler
Tel:. +45 9625 8719
Mobi:l +45 2051 5992
Mail: kfg@nordsoemail.dk

Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
DK - 9850 Hirtshals
Tel.: +45 9894 4444

Husk at melde dit besøg til os!

Der er obligatorisk tilmelding ved skoleklassers besøg på Nordsøen Oceanarium. Det sker for at forbedre service og informationen i forbindelse med besøget. Til gengæld tilstræber vi at alle skoleklasser får en kort introduktion til Nordsøen Oceanarium ved ankomsten.

Vær i god tid med din bestilling, hvis du skal benytte undervisning i Skoletjenesten. Skoletjenesten har normalt telefontid kl. 8-9 på skoledage. Ellers er telefonsvareren koblet på.
Du kan da enten indtale dine ønsker og bestillinger eller sende dem til os. Husk at oplyse navn, telefonnummer og/eller adresse.

Din bestilling er først gældende, når du har talt med os og modtaget en skriftlig bekræftelse.

.