Spring til hovedindhold
4.-10. klasse

Rundtur på havnen

.
Undervisningstilbud

Rundt på Hirtshals Havn

Klassetrin: 4.-10. klasse
Pris: kr. 900,- + 55,- i entré pr. elev. Tilbuddet er gratis for skoler i Hjørring Kommune.
Max. 28 elever pr. hold
Varighed: 90 minutter ( eller efter aftale )

Guidet rundvisning

Skoletjenesten guider en rundtur på havnen, hvor vi ser på fiskefartøjer og andre både samt forskellige virksomheder på havnen. Turen kan kombineres med besøg på en eller flere virksomheder. PowerPoint til gennemgang af fiskeredskaber og –metoder på skolen (eller på Oceanariet) er udarbejdet og kan lånes. 

Bemærk: Som udgangspunkt indgår der ikke besøg på fiskefartøj eller virksomhed i dette forløb, men kan planlægges efter aftale!

.

Kontakt

Skolekonsulent Kim Froulund Gøttler
Tel:. +45 9625 8719
Mobi:l +45 2051 5992
Mail: kfg@nordsoemail.dk

Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
DK - 9850 Hirtshals
Tel.: +45 9894 4444

Husk at melde dit besøg til os!

Der er obligatorisk tilmelding ved skoleklassers besøg på Nordsøen Oceanarium. Det sker for at forbedre service og informationen i forbindelse med besøget. Til gengæld tilstræber vi at alle skoleklasser får en kort introduktion til Nordsøen Oceanarium ved ankomsten.

Vær i god tid med din bestilling, hvis du skal benytte undervisning i Skoletjenesten. Skoletjenesten har normalt telefontid kl. 8-9 på skoledage. Ellers er telefonsvareren koblet på.
Du kan da enten indtale dine ønsker og bestillinger eller sende dem til os. Husk at oplyse navn, telefonnummer og/eller adresse.

Din bestilling er først gældende, når du har talt med os og modtaget en skriftlig bekræftelse.

.